פרט מכס | תיאור | יחידת מידה | מכס כללי | מס קניה | תמ"א | |||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
02
04
20
00
00
|
-
בשר כבש אחר, טרי או צונן:-
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
02
04
21
00
00 / 4
|
- -
גוף (CARCASS) וחצי גוף (HALF CARCASS)
|
קילוגרם |
![]()
7 ₪ לקילוגרם אל"י מ-30%
|
פטור | ||||||||||||||||||||||||||||||
02
04
22
00
00 / 2
|
- -
נתחים אחרים הכוללים עצם
|
קילוגרם |
![]()
7 ₪ לקילוגרם אל"י מ-30%
|
פטור | ||||||||||||||||||||||||||||||
02
04
23
00
00 / 0
|
- -
בלי עצם
|
קילוגרם |
![]()
7 ₪ לקילוגרם אל"י מ-30%
|
פטור |