פרט מכס | תיאור | יחידת מידה | מכס כללי | מס קניה | תמ"א | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
02
04
40
00
00
|
-
בשר כבש אחר, קפוא:-
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
02
04
41
00
00 / 2
|
- -
גוף (CARCASS) וחצי גוף (HALF CARCASS)
|
קילוגרם |
![]()
7 ₪ לקילוגרם אל"י מ-30%
|
פטור | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
02
04
42
00
00 / 0
|
- -
נתחים אחרים הכוללים עצם
|
קילוגרם |
![]()
7 ₪ לקילוגרם אל"י מ-30%
|
פטור | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
02
04
43
00
00 / 8
|
- -
בלי עצם
|
קילוגרם |
![]()
7 ₪ לקילוגרם אל"י מ-30%
|
פטור |